Lomtalanítás Budapesten

Arra törekszünk a lomtalanítás során, hogy a már Ön számára haszontalan holmikat rendkívül kedvező áron tovább értékesítsük azok számára akiknek még értéket képviselnek.
Ne feledje, hogy egy lakás, vagy pince lomtalanítása, takarítása költségekkel jár! Ahhoz hogy mi ezt Önnek ingyenesen végezhessük el, valamiből fedeznünk kell ezeket a költségeket.
Ezzel mindenki jól jár:
- Ön ingyenesen megszabadul a holmik mellett a valódi szeméttől is.
- Akik megveszik (vagy ingyen kapják) lényegesen a piaci ár alatt jutnak számukra hasznos tárgyakhoz.
- Mi az erkölcsi haszon mellett némi anyagi haszonhoz is jutunk.
Mi az amit NEM vállalunk:
- Építési törmelék (sitt) elszállítását, és rakodását.
- Fertőző, vagy veszélyes hulladék mozgatását-szállítását.

Látogassa meg az oldalt Lomtalanítás Budapesten, mely a következő kategóriába tartozik: Egyéb ház és kert

lomtalanul.hu
0
0.0/5 : 0 értékelés
0
20-06-2013

RSS hírcsatorna Lomtalanítás Budapesten: Lomtalanítás hírek

Egy hagyományos lakás lomtalanítása
A legtöbb megbízásunk olyan lakások és házak kiürítéséből áll, melyből az előző lakók már kiköltöztek,... The post Egy hagyományos lakás lomtalanítása appeared first on Lomtalanítás.

Telephely és udvar kiürítés
Nemrégiben olyan lomtalanításra kaptunk megbízást, ahol egy telephelyet kellett kiürítenünk. Meglehetősen sok haszontalan holmi és... The post Telephely és udvar kiürítés appeared first on Lomtalanítás.

Amikor már a lom több mint a hasznos holmi
Vannak esetek, amikor olyannyira összegyűlnek a lakásban a lomok, hogy azt már egy hagyományos lomtalanítással... The post Amikor már a lom több mint a hasznos holmi appeared first on Lomtalanítás.

Lomtalanítás: Jogi háttér, büntetések 2016
Átalakul a hulladék kezelés és szállítás, ezáltal a lomtalanítás is. Nem csak Budapesten, de az... The post Lomtalanítás: Jogi háttér, büntetések 2016 appeared first on Lomtalanítás.

Budapest körkép lomtalanítás 2016 és 2015 összefoglalója
Megint el telt egy év. Nem is akár milyen év volt a 2015, sok munkát végeztünk... The post Budapest körkép lomtalanítás 2016 és 2015 összefoglalója appeared first on Lomtalanítás.

2015 lomtalanítás referenciák képekben
2015 lomtalanítások Budapesten: Referencia munkáink képekben. The post 2015 lomtalanítás referenciák képekben appeared first on Lomtalanítás.

Budapest a kipakolós lomtalanítás után
Mint már köztudott megszűnik 2013-ban a kipakolós lomtalanítás Budapesten. Hosszú ideig ez volt a természetes... The post Budapest a kipakolós lomtalanítás után appeared first on Lomtalanítás.

Új szállító autó a Budapesti lomtalanításokhoz
A 2013 év első újdonsága a házunk táján egy új Iveco ponyvás teherautó vásárlása. így már két különböző méretű teherautóval végezzük a lomtalanításokat. Ezzel hatékonyabban tudjuk a munkánkat végezni, és a...

Lomtalanítás Referenciáink
Az elmúlt két évben szinte megszámlálhatatlanul sokan kerestek meg minket lomtalanítás ügyben. Nem állítjuk, hogy... The post Lomtalanítás Referenciáink appeared first on Lomtalanítás.

Szállító járműveink
A költséghatékony lomtalanítás elvégzéséhez elengedhetetlen az optimális méretű jármű kiválasztása. Különösen igaz ez budapesti lomtalanítások... The post Szállító járműveink appeared first on Lomtalanítás.

Kapcsolódó oldalak Lomtalanítás Budapesten

Játszótér a kertben
Saját játszóteret szeretne készíttetni gyermekének? A Játszótérmegoldások.hu oldalon biztosan talál kedvező árú, de megbízható mászókát, hintát, és komlett játszóteret! Játszótér megoldások energiával teli gyerekeknek! Speciális kerti játékok, hinták, mászókák...
64 Group Kft. - webáruház
Vállalkozásunk fő profilja műszaki cikk, szerszám, valamint irodabútor kis- és nagykereskedelem. Termékeink közt széles választékban találhatók banktechnikai eszközök, bankjegyszámlálók, bankjegyvizsgálók, érmeszámlálók. A bankjegyszámlálók típustól függően...
háztartási vegyszerek
Gondozása végzés lakásunkban is vigyáz az egészségünkre. Egyre több vállalat szakosodott a termelés tisztító termékek biztosítása érdekében, hogy a cikkeket tartalmaz, mint néhány vegyi anyagok. Ebből az okból lakás tisztítás sor kerülhet egy biztonságos módon....
Klíma értékesítés
Klíma értékesítés, telepítés, karbantartás. LG, Daikin, Samsung, Hitachi, Midea és a többi fontos gyártó terméke egy helyen. Klíma akciók, egyedi ajánlatok! A legkedvezőbb kondíciókkal, ingyenes házhoz szállítással és profi szakemberek segítségével. Egész évben,...
Tapéta
Ha olyan tapéta után kutat az interneten, amely száz százalékosan megfelel az ideális tapéta Ön által alkotott képének, akkor weboldalunkon biztosan megtalálja azt, amit szeretne. Itt ugyanis a minőség, az óriási színválaszték és az alacsony ár kéz a kézben járnak....
Profifakivagas
Cégünk fakivágási, gallyazási, munkákat végez alpintechnikával. Ez a technológia lehetővé teszi , hogy a fák környezetében lévő objektumok (épület, kerítés, légvezeték, dísznövények stb) épségét megkíméljük és így teljes anyagi garanciát vállalva károkozás...

Partnerek

 
2020.10.24
Katalógusszkript: Arfooo webkatalógus © 2008 - 2010    Generated in 3.958 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél ....